Violstræde 7C, Faldsled, 5642 Millinge

Nyt projekt beliggende i idylliske omgivelser kun 150 meter fra stranden!!

Se disse kvalitets boliger opført ved Faldsled, som er en idyllisk landsby med kro, lystbådehavn og feriehusområde. Området er kendt for sin helt specielle, kuperede natur med bl.a. Svanninge Bakker, og ikke mindst det unikke og smukke Sydfynske Øhav. 
Boligerne opføres i velvalgte materialer og med minimal fremtidig vedligeholdelse, så tiden kan nydes på terrassen eller ture i det skønne område. Grundens nuværende status er helårsgrund, men der kan evt. søges bolig flexordning hos Faaborg kommune. Hermed kan boligen fremover anvendes som fritidshus med mulighed for udlejning.
Indretning: bryggers med skabs- og vaskearrangement, soveværelse med faste skabe og tilhørende eget badeværelse, rummeligt køkken/alrum i åbent forbindelse med stue med udgang til terrasse, 2 gode værelser med faste skabe og tilhørende eget badeværelse.
Disse velindrettede boliger udføres med loft til kip, hvilket medfører rummelighed, gulvvarme overalt og bygges efter 2018 bygningsreglementet, hvilket minimerer fremtidig årlige forbrugsafgifter.
 
Kontakt os endelig for en fremvisning eller yderligere information.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale