Om os

Velkommen til Spaabæk RealEstate

Spaabæk RealEstate er et uafhængigt ejendomsfirma i Holstebro, der samarbejder med alle pengeinstitutter og derfor ikke er tilknyttet kun et enkelt pengeinstitut eller realkreditinstitut.

Firmaet blev grundlagt 1. april 2009, hvor jeg, som nuværende indehaver, trængte til nye udfordringer i erhvervslivet efter 7 år som ansat ejendomsmægler/bestyrer.

Som mægler er vores største opgave og udfordring at give kunderne en god, reel og saglig behandling i salg/køb af deres ejendom, så kunderne føler sig tilfredse. Dette udfører vi ved en grundig vejledning og rådgivning omkring køb og salg af fast ejendomme.

Pr. 1. maj 2015 indgik firmaet Spaabæk RealEstate i en samarbejdet med firmaet Kystejendomme v/Michael Neumann, hvor vi nu i fællesskab og via vores erfaring/ekspertise har åbnet et kontor i Hvide Sande.

Michael Neumann er en erfaren og kompetent samarbejdspartner med mange forbindelse og ikke mindst stort lokalkendskab, hvilket er en vigtig parameter idenfor vores område.

Ejendomsmæglerfirmaet Spaabæk RealEstate.dk

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70112020, www.tryg.dk

Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Virksomheden er medlem Dansk Ejendomsmæglerforening, www.de.dk.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se www.erhvervsstyrelsen.dk

Medarbejdere:

Lars Spaabæk, indehaver, ejendomsmægler, MDE

Samarbejdspartnere/-aftaler:

Dansk Boligforsikring A/S
Boligsælger

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Dansk Boligforsikring A/S
Boligsælger

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisioner, vederlagets eller rabattens størrelse.

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S. tlf. 7025 3666, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk