Salg af bolig

For de fleste mennesker, er det at sælge ejendom en milepæl i deres liv. Her har man boet, spist, sovet, holdt fester, set børnene vokse op samt delt små og store oplevelser. Naboer og genboer er måske blevet venner og ejendommen har i det hele taget været rammen om et trygt liv. Men nu skal ejendommen sælges.

Uanset hvad Jeres bevæggrunde er, kan I have brug for et personligt og professionelt overblik.

Spaabæk RealEstate har valgt at være helt uafhængig af banker, forsikringsselskaber og kreditforeninger, idet vi mener, det er den bedste måde vi kan sikre vores kunder en uvildig rådgivning på. På den måde samarbejder vi ikke med én bestemt bank eller kreditforening, men med dem alle!

Vi lægger stor vægt på korrekt prisfastsættelse, der baseres på mange års erfaring, et højt fagligt niveau og indsigt i det aktuelle boligmarked.

Vi prioriterer en personlig betjening og en professionel ekspedition.

Vi varetager Jeres ønsker og interesse og vores eneste opgave er, at sælge Jeres bolig og ikke en masse sideprodukter, så som forsikringer m.v.

Ring og aftal tid for en gratis og uforpligtende salgsvurdering, hvor vi gerne giver dig råd om mulighederne i markedet netop nu.

Skriv til os